Εγγύηση ποιότητας

Δεσμευόμαστε για την ορθή εκτέλεση και καλή ποιότητα της παραγγελίας σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της. Ωστόσο τα λάθη είναι ανθρώπινα και εμείς τα αναγνωρίζουμε.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους υποχρεούμαστε να επαναλάβουμε την εκτέλεση της παραγγελίας σας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και χωρίς περαιτέρω ευθύνη σας. Για την επανάληψη της παραγγελίας σας πρέπει εντός δύο ημερών από την παραλαβή της να μας ενημερώσετε γραπτώς με e-mail info@carrousseladv.gr ή στο fax 210 74 88 729 για το πρόβλημα και εντός τριών ημερών να μας επιστρέψετε την αρχική παραγγελία στην έδρα μας Αλεξανδρείας 5 Δάφνη T.K. 172 35 κι εμείς αμέσως θα επαναλάβουμε την εκτέλεση της παραγγελίας σας ΧΩΡΙΣ καμία επιπλέον δαπάνη. Σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για διαφυγόντα κέρδη, φήμη κλπ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσο πιο σαφείς είστε στην περιγραφή της παραγγελίας σας τόσο λιγότερα λάθη θα γίνουν. Όταν, για παράδειγμα, η παραγγελία σας αφορά φακέλους, εμείς έχουμε συγκεκριμένο προμηθευτή που προμηθευόμαστε. Εάν μας έχετε στείλει δείγμα, δεν μπορούμε να ξέρουμε από ποιον προμηθευτή είναι και θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς που έχουμε στην αποθήκη μας. Στην περίπτωση που θέλετε τους συγκεκριμένους φακέλους θα πρέπει να μας τους προμηθεύσετε. Το ίδιο παράδειγμα αφορά σε κάθε περίπτωση που μεσολαβούν πρώτες ύλες.

Παραλαβή παραγγελιών

Υποδοχή νέων παραγγελιών έως τις 4μμ., κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ειδικά για τις παραγγελίες με εξπρές χρόνο παράδοσης, τα αρχεία πρέπει να έχουν σταλεί έως τις 12μμ.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Ακύρωση παραγγελίας πρέπει να γίνει εγγράφως από τον πελάτη στέλνοντας ένα e-mail στο info@carrousseladv.gr ή στο fax 210 74 88 729, ενώ οφείλει να καλύψει πλήρως όλες τις δαπάνες μέχρι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μεταφορικά έξοδα και άλλες δαπάνες προς τρίτους δεν επιστρέφονται.

Καθυστέρηση παραγγελιών

Κάποιες ειδικές συνθήκες όπως απεργίες, έλλειψη πρώτων υλών, έκτακτα καιρικά φαινόμενα, αργίες κλπ ίσως μας εμποδίσουν να κάνουμε άμεση αποστολή.

Ακόμα εάν τα στοιχεία που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας δεν είναι σωστά και δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με οποιοδήποτε τρόπο ή δεν ανταποκριθείτε στην επικοινωνία μας, η παραγγελία σας θα καθυστερήσει σημαντικά.