Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της παραγγελίας και να συνεννοηθούμε για τον τρόπο πληρωμής που σας διευκολύνει, και το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας με τους παρακάτω τρόπους:

α) Πληρωμή μέσω τραπέζης, συνεργαζόμαστε με τις τράπεζες,
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ALPHA BANK – EUROBANK

Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο παρακαλούμε μετά την κατάθεση των χρημάτων να επικοινωνήσετε με το λογιστήριο στέλνοντας ένα e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@carrousseladv.gr ή στο fax 210 74 88 729 ή καλώντας στο 210 9714 480

β) Με την χρήση PayPal (ρωτήστε μας για λεπτομέρειες).

γ) Με VivaPayments.

Κερδίστε χρόνο και χρήμα με τον Νέο τρόπο συναλλαγών Viva Payments.

Μέσω της VIVA μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους Χρεωστική και Πιστωτική Κάρτα, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας επιπλέον λογαριασμών και με άμεσες πληρωμές, μέσω ενός απλού redirect, στο 100% ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον της VIVA Payments. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τη VIVA Payments ως τρόπο πληρωμής, επωφεληθείτε από την άμεση και ακόμα πιο γρήγορη αποστολή της παραγγελίας σας.

Θα λάβετε άμεσα email για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας.

Για οποιοδήποτε προβληματισμό σας, καλέστε μας για να το επιλύσουμε.

δ) Με μετρητά στην έδρα μας ή σε κάποιον από τους τοπικούς μας αντιπροσώπους.

ε) Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων. Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πρέπει να μας έχετε καταβάλει προκαταβολή το 50% της αξίας της παραγγελίας σας.

στ) Με Δωροεπιταγή, εάν είστε κάτοχος δωροεπιταγής της info@typografos.gr το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δώσετε τον κωδικό αριθμό της, σε περίπτωση που το ποσό της παραγγελίας σας είναι ισόποσο ή μικρότερο από την δωροεπιταγή δεν έχετε καμία απολύτως οικονομική υποχρέωση.

 

Σημαντικό:

  • Μην ξεχάσετε να εξαργυρώσετε την δωροεπιταγή σας πριν την ημερομηνία λήξης.
  • Σε καμία περίπτωση η δωροεπιταγή δεν εξαργυρώνεται με μετρητά ή δαπάνες τρίτων (ΦΠΑ, μεταφορικά κλπ).
  • Προσοχή: Η αποστολή / παραλαβή των προϊόντων σας, προϋποθέτει την εξ ολοκλήρου εξόφλησή τους.