Αποστολή και παραλαβή προϊόντων

Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες μέρες μεταξύ 10:00πμ.– 5:00μμ. Το τμήμα διακίνησης πριν την παράδοση / αποστολή των εμπορευμάτων επικοινωνεί μαζί σας με e-mail ή sms ή τηλεφωνικά για να μας ενημερώσετε τον τρόπο που επιθυμείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματα σας.

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

α) Από την έδρα μας ή από κάποιον από τους τοπικούς μας αντιπροσώπους.
β) Με δικά μας μεταφορικά μέσα.
γ) Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).Χρόνος παράδοσης από 24 μέχρι 72 ώρες, ανάλογα τον τελικό προορισμό.
δ) Με μεταφορικές εταιρείες.Χρόνος παράδοσης από 24 μέχρι 72 ώρες, ανάλογα τον τελικό προορισμό.
ε) Με άλλο τρόπο επιλογής σας.

Η Carroussel.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά των προϊόντων. Τα προϊόντα παραδίδονται από την έδρα μας σε άριστη κατάσταση και συσκευασία και ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή τους.
Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να τροποποιηθεί αν υπάρξει καθυστέρηση από την πλευράς του πελάτη ή των προμηθευτών ή έκτακτο τεχνικό πρόβλημα ή άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας (π.χ. ακραίες καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.)

Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή sms.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Υπάρχουν περιπτώσεις πελατών που για διάφορους λόγους αδιαφορούν για την παραλαβή της παραγγελίας τους ακόμα και αν την έχουν εξοφλήσει. Η δυνατότητα αποθήκευσης στον χώρο μας είναι μέχρι 5 εργάσιμες μέρες.

Κόστος μεταφορικών

α) Δωρεάν μεταφορικά για μία αποστολή εντός Αττικής, για αποστολές από 51 ευρώ και άνω και μέχρι 4 συσκευασίες. Δεν ισχύει για παραγγελίες με οικονομικό χρόνο παράδοσης.Συμβουλή: Αν μια παραγγελία σας δεν φτάνει τα 50 ευρώ μπορείτε να συνδυάσετε την αποστολή της με μια επόμενη παραγγελία χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο γιατί εμείς…

Τυπώνουμε κάθε μέρα και Παραδίδουμε κάθε μέρα!

β) Παράδοση αυθημερόν με δικό μας μέσο 10 ευρώ (για μικρά δέματα έως 12 κιλά) και 18 ευρώ (μεγάλα δέματα άνω των 12 κιλών) σε απόσταση 20 χιλ. από το κέντρο της Αθήνας και χωρίς διόδια.
γ) Κόστος αποστολής 3,5 ευρώ, βάρος συσκευασίας για courier μέχρι 4 κιλά, βάρος συσκευασίας για μεταφορικές μέχρι 24 κιλά.
δ) Κόστος αντικαταβολής με courier 2 ευρώ.