Πλαστικές Κάρτες PVC Τύπου Πιστωτικής

Μην ενοχλείτε! Καρτελάκια Πόρτας (Door Hangers)
Φεβρουάριος 17, 2017
Η τυπογραφία πριν τον Γουτεμβέργιο
Φεβρουάριος 19, 2017

Πλαστικές Κάρτες PVC Τύπου Πιστωτικής

Οι πλαστικές κάρτες τύπου πιστωτικής (ID Cards) πλέον είναι εφοδιασμένες με ποικίλες τεχνολογίες όπως barcode, μαγνητική ταινία και RFID (ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων) τα οποία αυξάνουν την ασφάλεια και σας βοηθούν στο να παρακολουθείτε τα μέλη ή το προσωπικό σας. Σήμερα οι πλαστικές κάρτες τύπου πιστωτικής, χάρη στην πλήρη παραμετροποίηση τους έχουν γίνει η στάνταρτ τεχνολογία για την παρακολούθηση συνδρομών, προγραμμάτων επιβράβευσης πελατών και πρόσβασης προσωπικού ή μαθητών.

Λύσεις για μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις

Με την χρήση των σωστών εργαλείων η δημιουργία πλαστικών καρτών είναι πλέον μια εύκολη υπόθεση. Η όλη διαδικασία αποτελείτε από την σωστή εκτυπωτική μηχανή, την πλαστική κάρτα και το σωστό πρόγραμμα σχεδιασμού. Με αυτή την τεχνολογία, παρέχονται διάφορες λύσεις που μπορούν να υποστηρίξουν την επιχείρηση σας ανάλογα με τις ανάγκες της (από μια μικρο-μεσαία επιχείρηση έως έναν ολόκληρο φορέα ή οργανισμό).

Τα κύρια χαρακτηριστικά των πλαστικών καρτών PVC

Η εκτυπωμένες πλαστικές κάρτες μας θα αυξήσουν την ικανοποίηση των πελατών σας, θα ανεβάσουν το κύρος της επιχείρησης σας και το σημαντικότερο, θα βοηθήσουν εσάς να έχετε μια πλήρη εικόνα για όλες τις κινήσεις του προσωπικού σας.

Οπτική ασφάλεια – Η κάρτα σας μπορεί να φέρει πάνω της ολογραφική οπτική τεχνολογία αναγνώρισης η οποία καθιστά δύσκολη την αντιγραφή της κάρτας από κάποιον κακόβουλο χρήστη ο οποίος θέλει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις σας.

Ψηφιακή ασφάλεια – Με την χρήση πλαστικής κάρτας μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση χρηστών σε τερματικά και εισόδους εντός της επιχείρησης σας χάρη στην χρήση των μαγνητικών ταινιών, smart chips και RFID.

Αντοχή – Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις πλαστικές κάρτες PVC τους δίνουν αντοχή στην αλλοίωση από την τριβή, στο υπεριώδης φως, το νερό και άλλα διαβρωτικά υγρά.

Επαγγελματισμός – Η πλαστικές κάρτες δείχνουν ανώτερο επαγγελματικό επίπεδο και λόγο αντοχής στον χρόνο μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα από τον κάτοχο τους. Οι κάρτες PVC είναι μικρές (8.5×5.5) και χωράνε άνετα μέσα στο πορτοφόλι. Με την χρήση τους, η επιχείρηση σας θα αποκτήσει άμεσα την αναγνωρισιμότητα και την εμπιστοσύνη του κοινού της.

Χάρτινες επαγγελματικές κάρτες ή επαγγελματικές κάρτες PVC τύπου πιστωτικής;

Οι χάρτινες κάρτες έρχονται σε διάφορα σχέδια και πρόσθετα υλικά όπως UV, καθώς και είναι και μια εξαιρετικά οικονομική λύση. Παρόλα αυτά, οι πλαστικές κάρτες έχουν πλεονεκτήματα χάρη στο υλικό τους που δεν βρίσκονται στις χάρτινες κάρτες. Φανταστείτε μια διάφανη πλαστική κάρτα με τα στοιχεία σας επάνω, σαν να αιωρούνται στο κενό! Είναι σχεδόν σίγουρο πως όταν δώσετε στον πελάτη σας μια πλαστική κάρτα, θα του τραβήξει αμέσως την προσοχή και σίγουρα θα μείνει αναύλωτη στον χρόνο!