Μην ενοχλείτε! Καρτελάκια Πόρτας (Door Hangers)

Επαγγελματικές κάρτες Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον
Φεβρουάριος 16, 2017
Πλαστικές Κάρτες PVC Τύπου Πιστωτικής
Φεβρουάριος 17, 2017

Μην ενοχλείτε! Καρτελάκια Πόρτας (Door Hangers)

Καρτελάκια Πόρτας (Door Hangers)

Εάν έχετε την εντύπωση πως τα καρτελάκια πόρτας είναι ξεπερασμένο εργαλείο μάρκετινγκ, ξανασκεφτείτε το! Στην πραγματικότητα τα καρτελάκια πόρτας είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά διαφημιστικά εργαλεία για μια επιχείρηση. Ακόμα και σε μια εποχή όπου επικρατούν οι μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες και τα τηλεοπτικά σποτ, το να πιστεύουμε ότι τα καρτελάκια πόρτας είναι μια λάθος στρατηγική είναι μεγάλο λάθος. Τα καρτελάκια πόρτας παρόλα τα μέσα διαφήμισης συνεχίζουν και αποδεικνύουν την αξία τους μέσω των πλεονεκτημάτων τους, ας δούμε λοιπόν πια είναι αυτά τα πλεονεκτήματα!

Εγγυημένη επαφή με τον πελάτη

Η διαφήμιση σας θα θεαθεί από τον πελάτη σας! Αφού πρακτικά πρέπει να το αφαιρέσει από την πόρτα και πιθανότατα θα το διαβάσει εφόσον θα το πάρει μαζί του στο δωμάτιο ή το σπίτι του. Το καρτελάκι πόρτας σας προσφέρει σίγουρη διαφήμιση και επικοινωνία με το στοχευμένο κοινό σας!

Είναι ένα φθηνό εργαλείο μάρκετινγκ

Το κόστος μερικών χιλιάδων door hangers είναι πολύ μικρότερο από ότι θα πλήρωνε η επιχείρηση σας για ένα διαφημιστικό σποτ στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο και εκτός αυτού το καρτελάκι πόρτας μπορεί στην πραγματικότητα να είναι πολύ πιο αποτελεσματικό εφόσον σας εγγυάται ότι θα φτάσει στα χέρια του καταναλωτή. Όταν έχετε συγκεκριμένο budget για την διαφήμιση της επιχείρησης σας, το καρτελάκι πόρτας μπορεί να αποδειχτεί μια εξαιρετική μέθοδος διαφήμισης για να προσεγγίσετε το κοινό σας σε λογικές τιμές.

Κάντε την επιχείρηση σας γνωστή!

Ο καταναλωτής που θα διαβάσει το καρτελάκι πόρτας κατευθείαν θα συνδυάσει την επιχείρηση σας με την περιοχή του και θα σας έχει υπόψιν όταν θέλει κάτι κοντά και γρήγορα, μιας και ο καταναλωτής προτιμάει επιχρίσεις που βρίσκονται κοντά του. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν δημιουργήσουν αναγνωρισιμότητα σε μικρές περιοχές.

Τα καρτελάκια πόρτας είναι κάτι απλό!

Δεν χρειάζονται φάκελο, δίπλωμα ή οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία για να είναι έτοιμα προς διανομή! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ξεκινήσει το μοίρασμα τους από την στιγμή που θα τα παραλάβετε!

Η χρήση τους

Τα καρτελάκια πόρτας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς διαφορετικούς σκοπούς, ας δούμε μερικούς!

  • Γνωριμία με μια νέα επιχείρηση
  • Προώθηση υπάρχουσας επιχείρησης σε νέους πελάτες
  • Προώθηση νέου προϊόντος ή κουπονιού
  • Ενημέρωση για συνέδρια ή event της επόμενης μέρας για πελάτες ξενοδοχείων
  • …και φυσικά για να «Μην ενοχλείτε»!

Με 65€ τα 1000 καρτελάκια πόρτας, δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε άλλο!

Εκτυπώστε σήμερα τα δικά σας καρτελάκια πόρτας με δικά μας έτοιμα καλούπια χωρίς έξτρα χρέωση!